Az állattartó telepek trágyarendszerének kialakítása a hígtrágya mennyiségétől, az elhelyezés lehetőségétől és a hasznosítástól függ. A kezelési egyik eljárása a homogenizálás. Megfelelő kialakításhoz jól kell ismerni az adott telep hígtrágyájának jellemzőit, napi mennyiségek, összetétel, hígítás mértéke, áramlástani jellemzők, stb. A homogenizálásos eljárás néhány száz köbmétertől a mintegy tízezer köbméteres tározókapacitású tározókban lehetséges. A homogenizáló keverő berendezések lehetnek traktorra szerelhető mobil keverők, de célszerűbb beépített, elektromos keverőkben gondolkodni. Beruházási költségük talán magasabb, de üzemeltetésük egyszerűbb és olcsóbb, erőgépet nem kötnek le, és nem veszélyeztetik a szigetelő lemez épségét.

Cégünk az 1887 alapított, nagy múlttal rendelkező Eisele GmbH. trágyakeverők szerelésével, szervizelésével különböző trágyatechnológiák tervezésével foglalkozik.

Eisele 1982 óta tervezz és gyárt trágyakeverő gépeket szarvasmarha illetve sertés ágazatok részére. Hosszú évek alatt több ezer elégedett ügyfél bizonyítja a magas minőségi elégedettséget.

PDF
Vissza