A tenyésztők már évtizedekkel ezelőtt felismerték, hogy a trágyamozgatás üzembiztonsága a legfontosabb műszaki követelmény. A hígtrágya-szivattyú közvetlenül a hígtrágya- tárolóból emeli ki a több hónapon keresztül összegyűlt hígtrágyát. (A mai előírások szerint ugyanis hat hónapra elegendő tároló kapacitással kell rendelkezniük az állattartó telepeknek.) Kifejezetten hígtrágya szállítására fejlesztették ki a vágóéles, daraboló járókerékkel szerelt szivattyúkat. A trágyarendszer felöl nézve minden állattartó telep egyedi műszaki paraméterekkel rendelkezik (hígtrágya mennyisége, összetétele, áramlástani jellemzők, hidraulikus paraméterek). Egyedi feltételekre egyedi megoldásokat kell kidolgozni.

Az istállókból a trágya kitakarítása létfontosságú az állatok egészsége szempontjából, viszont sok időbe telik. A trágya minősége az alom és a takarmány típusától függően változik. Az erős szivattyúrendszer kevés karbantartást igényel, és a trágyát biztonságosan szállítja az istállótól a tárolóhelyig.

Cégünk az 1887 alapított, nagy múlttal rendelkező Eisel GmbH. trágyaszivattyúk szerelésével, szervízelésével, különböző trágyatechnológiák tervezésével foglalkozik.

Eisele 1982 óta tervezz és gyárt trágyaszivattyú gépeket szarvasmarha illetve sertés ágazatok részére. Hosszú évek alatt több ezer elégedett ügyfél bizonyítja a magas minőségi elégedettséget.

PDF PDF PDF
Vissza