https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - Automatizált etetőrendszerek

Automatizált etetőrendszerek

Tökéletes partner a takarmányozásban MOOV etetőasztali robot

MOOV etetőasztali robot
 

A MOOV etetőasztali robot éjjel-nappal gondoskodik a takarmányról, ezáltal jelentős energiaráfordítás takarítható meg, emellett nő az állatok termelékenysége. Telepítése rendkívül egyszerű, minden típusú, akár meglévő etetőasztal esetében is könnyen telepíthető!

Velos etetőállomás
 

Igény szerinti takarmányozás, opcionális egyedülálló ivarzásmegfigyelővel és egészségügyi állapotfigyeléssel. A legmodernebb internettechnológiával mindig áttekintést kap az állományáról, legyen az PC, tablet vagy számítógép, okostelefon.

Takarmány-és szállítószalag
 

Olcsó és teljesen automatizált megoldás robotokhoz. Az etetőszalag kész, kevert takarmányt szállít az állatokhoz az istállóba.

Kombinált etető robot, kötött-állás szerkezethez
 

Combi-Robot, a koncentrált takarmányadagoló állomás nyers rostélelemmel. Az állatok nyers rosttal történő ellátása a kötött állás szerkezeteknél (legelő gazdaságok) robottal történik, mely maximum 5 koncentrátumig képes kezelni a takarmányozást. Minden állat grammnyi pontosan megkapja a megfelelő takarmányadagját.

TMR Robot tejelő- és húsmarha istállókhoz

Az integrált keverőberendezés segítségével a robot többféle receptet is keverhet és akár 500 állat takarmányozását is biztosíthatja.

A takarmány kiadagolás történhet középen, bal oldalt vagy jobb oldalt.

Robotok koncentrált takarmányhoz

A robot segítségével akár 6 különböző típusú koncentrált takarmány szállítása is megoldható adott helyekre vagy csoportokra. Csupán 500 mm fordulási sugárral rendelkezik, és speciális motorok segítségével az emelkedőket is le tudja küzdeni.

Etető- és keverőberendezések

A keverő központban lévő komponensek tárolása szálra bontva vagy bálázva történik, esetenként szükség szerint keverve. Így kerül majd a robothoz vagy a szállítószalaghoz.

 
 
https://www.traditionrolex.com/40