https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - MOOV etetőasztali robot

MOOV etetőasztali robot

A MOOV etetőasztali robot éjjel-nappal gondoskodik a takarmányról, ezáltal jelentős energiaráfordítás takarítható meg, emellett nő az állatok termelékenysége. Telepítése rendkívül egyszerű, minden típusú, akár meglévő etetőasztal esetében is könnyen telepíthető!

Az etetőasztali MOOV robot a tejelő szarvasmarha istállók számára kifejlesztett, teljesen automatizált robot. Az etetőasztalra kiszórt takarmány folyamatos rendezésével az állatok mindig a friss, átforgatott takarmányhoz férhetnek hozzá.

A MOOV előnyei

  • Megnövelt takarmányfelvétel
  • Megnövekedett tejtermelés
  • Kevesebb energiaráfordítás
  • Éjjel-nappal elérhető takarmány
  • Nyugodt istálló

Működés

Az Ön által beállított időpontokban a MOOV robot elhagyja a töltőállomást, majd az etetőasztalhoz megy, és a takarmányt az állatok elé rendezi.

A műveletet követően a robot visszatér a töltőállomáshoz, és várja a következő indítási időpontot.

A programozandó útvonalak száma korlátlan, így akár különböző takarmányigényű állatok etetése is megvalósítható ezzel a módszerrel.

A gumiszalag forgódobos robot nagy önsúlya gondoskodik a jelentősebb mennyiségű takarmány kezeléséről és az etetőasztal higiénikus tisztántartásáról. 

A távirányítású robot állandó összeköttetésben áll az internettel, ezáltal a nap 24 órájában éjjel-nappal figyelhető és programozható okostelefon, táblagép és számítógép segítségével.

A robot betanítása során manuálisan kell megtanítani a helyes útvonalra, utána már automatikusan ellátja feladatát.

 
 
https://www.traditionrolex.com/40