https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - Tejelő tehenészet

Tejelő tehenészet

Egyedi megoldás az Ön sikeréért

Nyakfogók
Nyakfogó-KOMFORT - elektromosan vezérelt

Egyedülállóan nagy nyílásszélességű biztonsági nyakfogó.
A felső zárszerkezet elektromosan vezérelhető.Hangtompító pogácsákkal, felakadásmentesítő mozgó tartócsövekkel szerelt, ez megakadályozza a tehén nyakának beszorulását. Az állatvédelmi előírásoknak megfelelő!

Biztonsági nyakfogó

A biztonsági nyakfogó lehetővé teszi a tehenek nyakának biztonságos befogását, a robosztus kialakítású hangtompított befogókarnak köszönhetően megfelelő méretű helyet biztosít a befogásnak. A nyakfogó szélessége egyedileg állítható. Minden egyes nyakfogó külön-külön zárható. Erősített hüvely a forgáspontnál.

Nyakfogó-STANDARD

A nyakfogó 2”-os, 4,5mm falvastagságú erősített kivitelű tartóoszlopra van felfogatva. A billenőkaron elhelyezett gumipogácsa gondoskodik a zajcsökkentésről. A nyakfogó szélessége egyedileg állítható, minden egyes nyakfogó külön-külön zárható. Erősített hüvely a forgáspontnál.

Nyakfogó-ívelt kialakítás

Az ívelt kialakítású nyakfogó vízszintesen masszív keresztcsőre van rögzítve. A nyakfogó befogókarját és a keretet 6/4”-os, vastagfalú csőből gyártjuk. Erősített hüvely a forgáspontnál. A nyakfogó szélessége egyedileg állítható. Működés közben gumipogácsa gondoskodik a zajcsökkentésről.

Etetőállás (pihenőboksz)

A 2”-os etetőállás kerete optimális távolságot biztosít a teheneknek etetés során. Az állások egyedileg zárhatóak. A nyakfogó-U kengyel speciális kialakítása megakadályozza, hogy a pihenőtérre trágya kerüljön. Torokfal magasságának pontos kialakításával a komfort tovább növelhető.

Pihenőbokszok
Pihenőboksz Swing-COMFORT

Merevítőcsővel és marszalaggal szerelt konzolos kialakítású pihenőboksz. A pihenőboksz keretek forgásponttal vannak kialakítva, így a keret nem fix kialakítású. A mozgó keret zajcsökkentése megoldott.

Pihenőboksz Relax-COMFORT

Merevítőcsővel és marszalaggal szerelt konzolos kialakítású pihenőboksz. A pihenőboksz mélységének határolása lehetséges lánccal és gummiszalaggal is.

Pihenőboksz AR

2 ½”-os, 4mm-es falvastagságú, erősített tartóoszlopra rögzített felső merevítőcsöves pihenőboksz. Oldalmerevítő marcsővel szerelt kivitel. A pihenőboksz mélységének határolása lehetséges lánccal és gummiszalaggal is.

Pihenőboksz

2 ½”-os, 4mm-es falvastagságú, erősített tartóoszlopra rögzített felső merevítőcső nélküli pihenőboksz. Oldalmerevítő marcsővel szerelt kivitel. A pihenőboksz mélységének határolása lehetséges lánccal és gummiszalaggal is.

Pihenőboksz-GOMBA AR

Nemesacél teleszkópos lábakkal rögzített pihenőboksz 2”-os csőböl hajlítva, Felső merevítőcsővel szerelt.

Pihenőboksz-GOMBA

Nemesacél teleszkópos lábakkal rögzített pihenőboksz 2”-os csőböl hajlítva, felső merevítőcső nélkül.

Pihenőboksz-kültéri kialakítás

A GOMBA típusú pihenőboksszal megegyező kültéri kivitel

Pihenőboksz-FLEX

Dübelezhető vagy bebetonozható zártszelvény tartóoszlopokra rögzíthető speciálís műanyagból készült rugalmas pihenőboksz. A marcső anyagából kifolyólag nem sérti a tehén marját a bokszba be-és kilépéskor, míg a pihenőbokszkeret is rugalmas kialakítása miatt nagyobb teret biztosít a teheneknek.

Szarvasmarha istállók

Stalltechnik szarvasmarha istállók – az évek alatt megszerzett tapasztalat és minőség alapján európaszerte sikeres

Meglévő, régi építésű istállók új követelmények alapján való átalakítása, újra tervezése, újbóli kialakítása.

 

Kötött tartásról „szabadon tartásra” való áttervezése, átszerelése, kialakítása. A modern szarvasmarhatartás által támasztott követelmények kialakítása.
A modern szarvasmarhatartás által támasztott követelmények szerint új építésű istállók tervezése, kialakítása. pl.: termelő istálló, bika istálló, üszőépület, borjúnevelő.
Komplett szarvasmarhatelepek teljeskörű megtervezése kivitelezése, beleértve a trágyakezelést, takarmányozást, szellőzéstechnikát, karámrendszert.
 
 
https://www.traditionrolex.com/40