https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - Tejtaxi

Tejtaxi

Tejtaxi segítségével a borjú ketreceket gyorsan és kényelmesen lehet tejjel ellátni. A borjak etetése egy nehéz fizikai munka, melynek során gyakran több száz kilót is meg kell mozgatni. Az elektromos meghajtású tejtaxi segítségével kényelmesen és erőkifejtés nélkül szállítható a tej.

0123

Tejtaxi 4 méretben: 100, 150, 200 és 250 liter kapacitással teljes berendezéssel, kedvező áron.

A tejtaxi kialakítható az Ön igényei szerint

A tejtaxi használatának előnyei a hagyományos vödrös etetéssel szemben:

Értékes munkaidőt spórol meg a borjak etetése során.

A tejtaxi alkalmazásával a vödrös etetéshez szükséges munkaidő felét meg tudja spórolni, és ezt az időt másra tudja fordítani.

Óvja magát és az egészségét.

A tej kényelmes szállítása tartályban megóvja a derekat a vödörcipelés terhétől, és csökkenti a sérülésveszélyt különösen télen jeges és csúszós utakon. A nagy kerekeknek és az erős hajtóműnek köszönhetően ezek mind nem okoznak problémát a tejtaxi használata során.

A tej pontos adagolása és optimális itatási hőmérsékleten való tartása.

Gyakran fennáll annak a veszélye, hogy az üzemi alkalmazottak eltúlozzák a borjak itatásához szükséges mennyiséget. Az előre beprogramozott meghatározott mennyiség beállításával ezt hatékonyan meg lehet akadályozni. A borjak egyidejűleg megkapják a tejet mindig az optimális hőmérsékleten, a megfelelő mennyiségben kiadagolva.

 
 
https://www.traditionrolex.com/40