https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - Valós idejű aktivitásmérés

Valós idejű aktivitásmérés

A Nedap Lactivator világszerte messze a legjobb ivarzás megfigyelő rendszer. Minden Lactivator 90%-os biztonsággal megmutatja, melyik tehén ivarzik!

Ezzel a pontossággal megállapítható még a legnehezebben észrevehető ivarzás is.

Az ivarzásfigyelő újdonsága, hogy a legcsekélyebb aktivitás is kimutatható.

A Lactivatorral hatékonyan és egyszerűen tarthatja állatait megfelelő kondícióban állatlétszámtól függetlenül, így növelve a telep hozamát.

Egy jól megtérülő invesztálás

Magasabb tejhozam

A lactivator segít a két ivarzás közötti időszakot minimálisra csökkenteni, így az aktív tehenek életkora is csökken, ami nyereség a takarmányozás terén is.

Röviden:több borjú, tehenenkénti magasabb tejhozam.

 

Hatékony megtermékenyülés

A lactivátor segíti a megtermékenyítés idejének pontos meghatározását.

 

Egészségi állapot kontrollálása

A lactivátorral az esetleges betegségek már a korai stádiumban meghatározhatóak. Az állat csekély ivarzásának felismerésével megbizonyosodhatunk, hogy az állat szervezetében esetleges betegség van jelen, így már időben felismerve dönthetünk a kezeléséről.

 

Kibővíthető rendszer

A Velos egy sokoldalú, bővíthető, konfigurálható rendszer.

A rendszerben lévő egységek BUS kábel segítségével kommunikálnak egymással.

 

Egyszerű kezelhetőség

A rendszer kezelőfelülete elérhető asztali számítógépen, okostelefonon és tableten is, kívánság szerint az ivarzási időszakról e-mailben értesítést is kaphatunk.

A rendszer folyamatosan végezi a méréseket a tehén mozgását figyelembe véve és az így összegyűjtött adatokat 5 percenként küldi az istállóba telepített központi vevőegységnek.

A legmodernebb elektronikának köszönhetően a nagy mérési pontosság és mennyiség ellenére az eszköz beépített akkumulátorának élettartama 10 év.

 
 
https://www.traditionrolex.com/40