https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - Velos etetőállomás

Velos etetőállomás

Igény szerinti takarmányozás, opcionális egyedülálló ivarzásmegfigyelővel és egészségügyi állapotfigyeléssel. A legmodernebb internettechnológiával mindig áttekintést kap az állományáról, legyen az PC, tablet vagy számítógép, okostelefon.

Előnyök

A sikeres tejelő- és húsmarha gazdálkodás kulcsa a hatékony és eredményes menedzsment. Szinte minden gazdaságnál szükséges a bővítés és a fenntartható termelés biztosítása. A kihívás azonban továbbra is az, hogy hogyan tud a gazda minden egyes állatára ügyelni, esetleg – megelőző intézkedésként – kezelni azokat.

Csak az egyedek tejhozam szabályozásával és a termelési költségek csökkentésével lehetséges jelentősen növelni a telep teljes hozamát. A Nedap emellett megfelelő támogatást nyújt az ivarzásmegfigyelő rendszerrel integrált egészségügyi állapotfigyeléssel. A termékenységi eredmények, de az állatok jóléte és egészsége közvetlenül köthetők a tejhozamhoz. Annak a lehetősége, hogy az adott állatállományon belül felmérhető az egyedek egészségügyi státusza és mindemellett ivarzásmegfigyelés is végezhető, hatalmas jelentőséggel bír a telepi menedzsment számára.

A Nedap egészségi állapotfelmérése az integrált egészségi állapotfigyeléssel napi 24 órában rögzíti az egyes állatok viselkedését és mozgását, jelezve az ivarzást és / vagy az esetleges egészségügyi problémákat. A rendszer automatikusan közli az információkat az ivarzó állatokról és azon állatokról, amelyek további egészségügyi ellenőrzést igényelnek. Ezáltal megállapítható a megfelelő idő a megtermékenyítésre vagy ez esetleges egészségügyi problémák esetén az időben történő beavatkozásra. Így minden egyes állatnál hosszú távon optimális termelési eredmény érhető el.

 
 
https://www.traditionrolex.com/40