https://www.traditionrolex.com/40
Stalltechnik-B Kft. - Baromfi tartástechnológia

Baromfi tartástechnológia

Napjaink baromfitartása - hasonlóan más állattartáshoz - az optimalizált és fenntartható termelésről szól. A szárnyasok életkörülményeit javító és szükségleteiket kiszolgáló tartástechnológia a kulcsa mindezeknek.

Szakembereink egészen az alapoktól indulva határozzák meg azokat a tartástechnológiai elemeket, amelyek használatával létrehozható a környezettudatos és állatbarát hús- vagy tojástermelés komplex rendszere. Ahogyan változik a piaci igény, úgy változnak az alkalmazott technológiák is. Cégünk folyamatosan nyomon követi a nemzetközi tendenciákat és átemeli azokat a megoldásokat, amelyekkel növelhető az eredményesség a hazai termelésben is. Fontosnak tartjuk, hogy az alkalmazott technológia mindig az adott baromfi telepre szabott, de ugyanakkor előremutató is legyen. Ugyanis csak így hozható létre egy olyan termelő rendszer, ami a későbbi tendenciákat is képes követni.

A tervező asztalunktól egészen a megvalósulásig ezt a gondolatiságot követjük, mert hiszünk abban, hogy a jövő baromfitartása a fenntartható értékteremtésről szól.

A technológia feltöltés alatt.

https://www.traditionrolex.com/40